Terms of use

Oops, something went wrong.
Looks like this page needs a second chance.Please try again later.

Ehdot ja edellytykset

Tervetuloa Juomata!

Näissä ehdoissa esitetään säännöt ja määräykset, jotka koskevat seuraavien palveluiden käyttöä Juomata's verkkosivusto, joka sijaitsee osoitteessa http://juomata.com/.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa oletamme, että hyväksyt nämä ehdot. Älä jatka käyttöä Juomata jos et hyväksy kaikkia tällä sivulla mainittuja ehtoja.

Seuraavaa terminologiaa sovelletaan näihin käyttöehtoihin, tietosuojaselosteeseen ja vastuuvapauslausekkeeseen sekä kaikkiin sopimuksiin: "Asiakas", "Sinä" ja "Sinun" viittaa sinuun, henkilöön, joka kirjautuu tälle verkkosivustolle ja noudattaa Yhtiön ehtoja. "Yritys", "Me", "Me", "Meidän" ja "Me" viittaa yritykseemme. "Osapuoli", "Osapuolet" tai "Me", viittaa sekä asiakkaaseen että meihin. Kaikki termit viittaavat tarjoukseen, hyväksyntään ja maksun suorittamiseen, joka on tarpeen, jotta voimme tarjota asiakkaalle apuamme mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla nimenomaisena tarkoituksena täyttää asiakkaan tarpeet, jotka liittyvät yhtiön ilmoittamien palvelujen tarjoamiseen, Alankomaiden voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja sen mukaisesti. Kaikki edellä mainittujen termien tai muiden sanojen käyttö yksikössä, monikossa, isolla alkukirjaimella ja/tai hän tai he, katsotaan vaihdettavaksi keskenään ja siten viittaavaksi samaan.

Et saa:

 • Julkaise uudelleen materiaalia osoitteesta Juomata
 • Myydä, vuokrata tai alilisensoida materiaalia seuraavista lähteistä peräisin olevaa materiaalia Juomata
 • Jäljentää, monistaa tai kopioida materiaalia seuraavista lähteistä Juomata
 • Sisällön uudelleenjakaminen osoitteesta Juomata

Tämä sopimus alkaa tämän sopimuksen päiväyksestä.

Osa tämän verkkosivuston osista tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden julkaista ja vaihtaa mielipiteitä ja tietoja tietyillä verkkosivuston alueilla. Juomata ei suodata, muokkaa, julkaise tai tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista verkkosivustolla. Kommentit eivät heijasta seuraavien tahojen näkemyksiä ja mielipiteitä Juomata,sen edustajat ja/tai tytäryhtiöt. Kommentit heijastavat näkemyksiään ja mielipiteitään julkaisevan henkilön näkemyksiä ja mielipiteitä. Sovellettavien lakien sallimissa rajoissa, Juomata ei ole vastuussa kommenteista tai mistään vastuusta, vahingoista tai kuluista, jotka ovat aiheutuneet ja/tai kärsineet kommenttien käytöstä ja/tai julkaisemisesta ja/tai esiintymisestä tällä verkkosivustolla.

Juomata pidättää oikeuden valvoa kaikkia kommentteja ja poistaa kaikki kommentit, joita voidaan pitää sopimattomina, loukkaavina tai jotka rikkovat näitä käyttöehtoja.

Vakuutat ja vakuutat, että:

 • Sinulla on oikeus julkaista kommentteja verkkosivustollamme ja sinulla on kaikki tarvittavat luvat ja suostumukset siihen;
 • Kommentit eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet, patentit tai tavaramerkit;
 • Kommentit eivät sisällä kunnianloukkaavaa, herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä tai muutoin lainvastaista materiaalia, joka loukkaa yksityisyyttä.
 • Kommentteja ei käytetä liiketoiminnan tai tapojen pyytämiseen tai edistämiseen tai kaupallisen toiminnan tai laittoman toiminnan esittämiseen.

Täten myönnätte Juomata ei-yksinomainen lisenssi käyttää, jäljentää, muokata ja valtuuttaa muut käyttämään, jäljentää ja muokata kommenttejasi kaikissa muodoissa, formaateissa tai medioissa.

Hyperlinkitys sisältöömme

Seuraavat organisaatiot voivat linkittää verkkosivustollemme ilman kirjallista lupaa:

 • Valtion virastot;
 • Hakukoneet;
 • Uutisorganisaatiot;
 • Verkkohakemistojen jakelijat voivat linkittää verkkosivuillemme samalla tavalla kuin ne linkittävät muiden listattujen yritysten verkkosivuille; ja
 • Järjestelmän laajuiset akkreditoidut yritykset lukuun ottamatta voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, hyväntekeväisyysostoskeskuksia ja hyväntekeväisyyskeräysryhmiä, jotka eivät saa luoda hyperlinkkejä verkkosivustollemme.

Nämä organisaatiot voivat linkittää kotisivuillemme, julkaisuihin tai muihin verkkosivuston tietoihin niin kauan kuin linkki on olemassa: (a) ei ole millään tavoin harhaanjohtava; (b) ei anna väärää kuvaa linkin antavan osapuolen ja sen tuotteiden ja/tai palveluiden sponsoroinnista, hyväksymisestä tai hyväksynnästä; ja (c) sopii linkin antavan osapuolen sivuston yhteyteen.

Voimme harkita ja hyväksyä muita linkkipyyntöjä seuraavantyyppisiltä organisaatioilta:

 • yleisesti tunnetut kuluttajien ja/tai yritysten tietolähteet;
 • yhdistykset tai muut hyväntekeväisyysjärjestöjä edustavat ryhmät;
 • verkkohakemiston jakelijat;
 • Internet-portaalit;
 • kirjanpito-, laki- ja konsulttiyritykset; ja
 • oppilaitokset ja ammattijärjestöt.

Hyväksymme näiden organisaatioiden linkkipyynnöt, jos päätämme niin: (a) linkki ei saisi meitä näyttämään epäedulliselta itsestämme tai akkreditoiduista yrityksistämme; (b) organisaatiolla ei ole negatiivisia tietoja kanssamme; (c) hyperlinkin näkyvyydestä meille koituva hyöty kompensoi puuttuvan Juomata; ja d) linkki liittyy yleisiin resurssitietoihin.

Nämä organisaatiot voivat linkittää kotisivuillemme niin kauan kuin linkki: (a) ei ole millään tavalla harhaanjohtava; (b) ei anna väärää kuvaa linkin antavan osapuolen ja sen tuotteiden tai palveluiden sponsoroinnista, tukemisesta tai hyväksymisestä; ja (c) sopii linkin antavan osapuolen sivuston yhteyteen.

Jos olet yksi edellä kohdassa 2 luetelluista organisaatioista ja olet kiinnostunut linkittämisestä verkkosivustollemme, sinun on ilmoitettava siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Juomata. Liitä mukaan nimesi, organisaatiosi nimi, yhteystietosi sekä sivustosi URL-osoite, luettelo kaikista URL-osoitteista, joista aiot linkittää sivustollemme, ja luettelo sivustomme URL-osoitteista, joihin haluat linkittää. Odota vastausta 2-3 viikkoa.

Hyväksytyt organisaatiot voivat luoda hyperlinkkejä verkkosivustollemme seuraavasti:

 • Yritysnimeämme käyttämällä; tai
 • Käyttämällä mitä tahansa muuta linkitettävän verkkosivustomme kuvausta, joka on järkevä linkittävän osapuolen sivuston sisällön kontekstissa ja muodossa.

Ei käyttöä Juomata's logoa tai muuta taideteosta ei sallita linkitettäväksi ilman tavaramerkkilisenssisopimusta.

iFrames

Ilman ennakkosuostumusta ja kirjallista lupaa et saa luoda verkkosivujemme ympärille kehyksiä, jotka muuttavat verkkosivujemme visuaalista esitystapaa tai ulkoasua millään tavalla.

Vastuu sisällöstä

Emme ole vastuussa verkkosivustollasi olevasta sisällöstä. Sitoudut suojaamaan ja puolustamaan meitä kaikilta väitteiltä, jotka nousevat verkkosivustollesi. Verkkosivustolla ei saa olla linkkejä, jotka voidaan tulkita herjaaviksi, säädyttömiksi tai rikollisiksi tai jotka loukkaavat tai muutoin rikkovat kolmansien osapuolten oikeuksia tai puoltavat niiden loukkaamista tai muuta rikkomista.

Oikeuksien varaaminen

Pidätämme oikeuden pyytää sinua poistamaan kaikki linkit tai minkä tahansa tietyn linkin verkkosivustollemme. Suostut välittömästi poistamaan kaikki linkit verkkosivustollemme pyynnöstä. Pidätämme myös oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja sen linkityskäytäntöä milloin tahansa. Linkittämällä jatkuvasti verkkosivustollemme suostut noudattamaan näitä linkitysehtoja ja sitoudut noudattamaan niitä.

Linkkien poistaminen verkkosivustoltamme

Jos löydät verkkosivustollamme linkin, joka on jostain syystä loukkaava, voit vapaasti ottaa yhteyttä ja ilmoittaa meille milloin tahansa. Harkitsemme pyyntöjä linkkien poistamiseksi, mutta emme ole velvollisia poistamaan niitä tai vastaamaan sinulle suoraan.

Emme takaa, että tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat oikeita, emmekä takaa niiden täydellisyyttä tai tarkkuutta, emmekä lupaa varmistaa, että verkkosivusto pysyy saatavilla tai että verkkosivuston materiaali pidetään ajan tasalla.

Vastuuvapauslauseke

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa suljemme pois kaikki verkkosivustoomme ja sen käyttöön liittyvät vakuutukset, takuut ja ehdot. Mikään tässä vastuuvapauslausekkeessa ei:

 • rajoittaa tai sulkea pois meidän tai teidän vastuunne petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta;
 • rajoittaa meidän tai sinun vastuitasi millään tavalla, joka ei ole sovellettavan lain mukaan sallittua; tai
 • sulkea pois meidän tai teidän vastuumme, joita ei voida sulkea pois sovellettavan lain nojalla.

Tässä osiossa ja muualla tässä vastuuvapauslausekkeessa esitetyt vastuunrajoitukset ja -kiellot: (a) ovat edellisen kappaleen alaisia; ja (b) koskevat kaikkia vastuita, jotka johtuvat vastuuvapauslausekkeesta, mukaan lukien vastuita, jotka johtuvat sopimuksesta, vahingonkorvausvelvollisuudesta ja lakisääteisen velvollisuuden rikkomisesta.

Niin kauan kuin verkkosivusto ja sen sisältämät tiedot ja palvelut ovat maksuttomia, emme ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta.

Voit myos tutustua kumppaneidemme uusimpiin uutisiin, jos haluat pysya ajan tasalla: